Jaktmagasinet Trapper
  • Startsida
  • Prenumerera
  • Kontakt
  • Samarbetspartners
  • Mathörnan
  • Diverse
    • Jaktprylar i Österbotten
    • Jakttorget
    • Bildgalleri
    • Åtelkamerabilder
    • Fråga vapensmeden
    • Länkar
Välj en sida

Viltskavsgryta

Viltskav
enbär
1-2 lökar
2 vitlöksklyftor
200 gr champinjoner
smör
lingon
grädde
salt och peppar

Stek viltskaven i stekpanna, ställ åt sidan.

Fräs lök och champinjoner, tillsätt viltskaven, kryddor och grädde och koka ihop 10 minuter. Tillsätt lingonen sist.

// Björn Helsing (från kursen ”Vilt i Vörå”)

  • Älggryta med rödvin
  • Älgsouvlaki
  • Andsoppa
  • Gravad lax
  • Hargryta med svartvinbärssaft
  • Hel citronpepparlax
  • Helstekt oxfilé
  • Helstekt rådjurssadel
  • Inbakad hare
  • Kebab av älgfärs
  • Lax i ugn med räkor och kantareller
  • Leverlåda av älg
  • Råddjursrygg
  • Siktartar med skärgårdsbröd
  • Stekt fågel
  • Ugnsstekt lax
  • Viltfilé
  • Lax i ugn
  • Fisksoppa/gryta
  • Stefanobakelse
  • Utstyckad rådjurssadel
  • Vitchokladpannacotta
  • Vätsäri-grytan
  • Baconinlindade duvbröst
  • Viltköttbullar med mustapekka ost
  • Stekt andbröst/fasanbröst
  • Hare i ugn
  • Hasselbacks potatis
  • Älgstek i ugnen
  • Älgwok
  • Älgbiff med svampstuvning
  • Viltskavsgryta
  • Älgköttsgryta med rotsaker

Designad av Elegant Themes | Drivs med WordPress